0%

QUI SOM

Assessoria Obis és una societat de serveis professionals especialitzada en els vessants econòmica i jurídica d’assessorament i suport a les empreses. Des de la seva fundació, venim prestant a les empreses una sèrie de serveis integrats d’assessorament i gestió empresarial. El nostre equip està totalment preparat i format per resoldre qualsevol tema fiscal, legal, laboral i econòmic de la seva empresa.

A l’entorn de la mitjana i petita empresa és on radica la major part de la nostra clientela i és cap a aquesta que dirigim un especial esforç, ja que entenem que és el sector que més precisa de la nostra col·laboració, i el que representa el major percentatge del teixit empresarial del nostre país. El nostre equip directiu amb àmplia experiència professional coordina les diferents àrees de serveis. Aquestes àrees són la Fiscal, Laboral, Auditoria i Comptabilitat i Consultoria Legal.

ASSESSORAMENT I GESTION EMPRESARIAL

Signatura de consultoria i gestió, que abasta les àrees de l’Assessoria tributària, laboral i mercantil, realitzant a més serveis de gestió documental davant les oficines públiques.

AUDITORS I CONSULTORS

Signatura d’Auditoria inscrita en el ROAC i en el Registre General d’Auditors. Realitza l’activitat auditora, així com serveis de valoració d’empreses, i dictàmens pericials en els quals sigui obligatòria la intervenció d’un expert comptable judicial.

DOM AND TECHNOLOGY

Realitza la seva activitat a les àrees de Medi ambient, Riscos laborals i Protecció de dades.

Núria Salvador
Imma Regàs
Josep Obis Artal
Joan Farré Guiteras

 

color
https://assessoriaobis.com/wp-content/themes/yunik-installable/
https://assessoriaobis.com/
#864a40
style1
scrollauto
Cargando artículos.
#A0A0A0
on
none
loading
#A0A0A0
Sort Gallery
https://assessoriaobis.com/wp-content/themes/yunik-installable
on
yes
yes
off
on
Escribe tu email
off
off